KESÄTEATTERISuomussalmen kesäteatteri on yksi Suomen suurimmista. Se sijaitsee 10 km Suomussalmen keskustasta etelään, Kaunisniemen kauniissa harjumaisemassa. Katetussa katsomossa on selkänojallinen istuinpaikka noin 1200 katsojalle.
Lainaamme pyllynalusia pehmikkeeksi, mikäli oma istuinalusta on sattunut jäämään kotiin. Lämpiminä päivinä järjestämme alueelle vesipisteitä.

Esitystemme väliajalla on mahdollisuus kahvitella Suomussalmen Eläkeläiset ry:n järjestämissä kahvipisteissä. Sunnuntain esityksissä alueella on usein myös muuta myyntiä venäläisistä kaalipiiraista paikkakunnan luomumansikoihin.

Alueella on sisävessat sekä invavessa.

Esitystemme liikenteenohjauksesta vastaa Suomussalmen Reserviläiset ja ensiapupisteestä Suomussalmen Tehyn henkilökunta.

Kaunisniemen harjuilla voi myös tutustua Suomussalmen omalaatuiseen luontomatkailukohteeseen Soivaan Metsään.

SUOMUSSALMEN KESÄTEATTERI:

KONNAT - Komedia veijareista, huijareista ja sankareista!

Rainer Koikkalainen 80v. on pitkän linjan yrittäjä, jonka toimitilat sijaitsevat Rytingin taajamassa. Rainerin liikeideaan kuuluu autoremonttia, varaosakauppaa ja myyntiäkin. ”Mikäli joku ajoneuvo yleensä vielä käynnistyy.”

Rainerin apupoikana häärii Urpo, jonka erityisosaamista ovat automerkit ja niiden tyyppiviat. Urpo on palvellut yritystä 35 vuotta ja on täydellisesti sitoutunut yrityksen arvoihin, joita joku asiaa tarkemmin tuntematon voisi pitää moraalisesti arveluttavina.

Viereiselle tontille on juuri valmistunut Baltic Oldiesin upouusi vanhusten hoitoyksikkö Pilvilinna, josta on tarkoitus tulla ketjun Suomen lippulaiva.Tätä suurta tehtävää suorittamaan yritys on palkannut Helsingistä huippuosaajat Turkka Sirènin ja Hanna Aaltosen. Kylällä vuosia toiminut Leporinteen hoitokoti joutuu lyömään lapun luukulle.

Tapahtumien kulku näyttää vääjäämättömältä, mutta eräänä päivänä sattuu jotakin, jonka jälkeen mikään Rytingissä ei ole ennallaan.

Meillä on Katsomossa on maskipakko.

LIPUT: 16 € aikuiset, 5 € lapset, 14 € ryhmät (väh. 25 hlöä; matkanjärjestäjä ja kuski ilmaiseksi) Lippu sisältää korona- maskin/asiakas.
Lippukassalla voit maksaa pankkikortilla tai käteisellä.

Pyydämme ryhmiä saapumaan kesäteatterille viimeistään 30 min ennen esityksen alkua.
Ilmoitattehan liikunta- ja kuulorajoitteisten määrän etukäteen, että osaamme varata riittävästi tilaa katsomon etuosasta, kiitos!


Varaukset arkisin klo 9-12 välisenä aikana puh. 040 512 7301.

Kahvilapalvelut puh. 040 743 4876 / Eija

Kesäteatterin kahvilassa käy puolestaan vain käteinen.

HUOM! Koronan vuoksi katsomossamme voi olla rajoitteita katsojien määrälle. Se vuoksi otamme poikkeuksellisesti ennakkovaraukset myös yksittäisiltä katsojilta. Näin turvataan, että kukaan ei huristele paikalle turhaan. Otamme varausten yhteydessä ylös puhelinnumeronne, jotta voimme tiedottaa mahdollisista muutoksista katsojamäärissä.

KORONASTA: Seuraamme koronatilannetta ja THL:n suosituksia yleisötilaisuuksien järjestämisessä. Ilmoittelemme muutoksista lippuja varanneille.

Lue tästä ohjeita kesäteatteriin tuleville, kiitos.

Ole hyvä ja lue kesäteatterialueen ajankohtainen koronaohjeistus tästä, kiitos.

Tässä olisi Tärkeitä ohjeita myös matkanjärjestäjille.kesäteatteri


KESÄTEATTERI UUDISTUU: NYT MYÖS NÄYTTÄMÖLLÄ ON KATOS


Suomussalmen kesäteatteria on kehitetty edelleen. Kesäteatterin näyttämölle on rakennettu kiinteä katos, joka varmistaa kesäteatterin ja muiden alueen tapahtumien onnistumisen sateelta suojassa.

Katetun näyttämön takaosassa on huoltotilat, joissa on esiintyjien taukotila, lavastevarasto sekä pienet tilat tarpeistolle, työkaluille ja näyttämötekniikalle. Näyttämön kattaminen mahdollistaa myös äänentoiston kehittämisen nykyisestään.

Katos on rakennettu hankkeessa, jonka hallinnoijana on Suomussalmen kunta. Rahoittajana on Elävä Kainuu Leader ry. Hankkeen omarahoitusosuudesta vastaa Suomussalmen Näyttämöyhdistys ry.

Rakennustyöt alkoivat kesällä 2020 ja katos on valmis kesällä 2021. Suunnittelija on arkkitehtuuritoimisto H. Pyykkönen, Rakennus- ja LVI-urakasta vastaa Suomussalmen Rakennustoimi Oy, sähköurakoitsijana toimii Manner-Suomen Sähkö Oy.KESÄTEATTERIA KOTISOHVALLA


Hinta 13,90. Toimituskulut 5€. Tiedustelut ja tilaukset 040 512 7301

Videotaltioineja on myytävänä myös Kylpylähotelli Kiannon Kuohuissa, Kainuun Kuutamokeikoilla ja K-market Herkkukirsikassa
Copyright © 2021 Teatteri Retikka