KÄÄRMEÖLJYN KAUPPIAS KIITTÄÄKoko työryhmä kiittää lämpimästi kaikkia kanssamatkustajiamme; liikenteenohjaajina toimineita Suomussalmen reserviläisiä, ensiavun hoitanutta SPR: n Suomussalmen osastoa, kahvilapalveluiden Suomussalmen eläkeläiset ry:tä, omia lipunmyyjiämme, istuinalustojen jakajia, lipunrepijöitä ja ryhmien ohjaajia. Meitä vapaaehtoisia oli jokaisessa esityksessä kaikkiaan kuutisenkymmentä henkeä!   Kiitokset myös suurenmoiselle yleisöllemme, joita oli yhteensä 7799 katsojaa eli keskimäärin 557 katsojaa/esitys. Jokainen esitys kanssanne on ollut meille juhlahetki. Teidän osallistumisenne ja tukenne innostavat meitä eteenpäin.SUOMUSSALMEN KESÄTEATTERISuomussalmen kesäteatteri on yksi Suomen suurimmista. Se sijaitsee 10 km Suomussalmen keskustasta etelään, Kaunisniemen kauniissa harjumaisemassa. Katetussa katsomossa on selkänojallinen istuinpaikka noin 1200 katsojalle.
Lainaamme pyllynalusia pehmikkeeksi, mikäli oma istuinalusta on sattunut jäämään kotiin. Lämpiminä päivinä järjestämme alueelle vesipisteitä.

Esitystemme väliajalla on mahdollisuus kahvitella Suomussalmen Eläkeläiset ry:n järjestämissä kahvipisteissä. Alueella on sisävessat sekä invavessa.

Esitystemme liikenteenohjauksesta vastaa Suomussalmen Reserviläiset ja ensiapupisteestä SPR:n Suomussalmen osaston henkilökunta.

Kaunisniemen harjuilla voi myös tutustua Suomussalmen omalaatuiseen luontomatkailukohteeseen Soivaan Metsään.KATSO KESÄTEATTERIN ESITTELYVIDEOHYVIÄ UUTISIA KUULORAJOITTEISILLE!


Kesäteatteriimme on tänä kesänä asennettu induktiosilmukka, jonka kautta näytelmän puhe ja äänet välittyvät kuulokojeeseen langattomasti.
Jos kuulokojeessasi on ohjelmoituna induktiosilmukkaohjelma, voit hyödyntää sitä asettamalla kuulokojeesi T- tai MT -asentoon.
Silmukka toimii keskikatsomossa. Tarkka kuuluvuuskartta sijaitsee lipunmyyntipisteellä.

KATSO SAARA STRUMIN 2023 KESÄTEATTERIN KULISSEISSA VIDEO
Copyright © 2023 Teatteri Retikka